Tarjoamani koirankoulutuspalvelut

Agilitykouluttamista vuodesta 2008 ja paimennuskoulutusta vuodesta 2018!

Agilitykoulutukset

Aloitin agilityn vuonna 2002, ja kisaamisen vuonna 2004. Minulla on ollut kuusi agilitykoiraa tähän mennessä, kaikki joko makseja tai pikkumakseja. Olen kisannut kolmen koiran kanssa 3-luokassa, ja paras saavutukseni oli maksien yksilöhopea vuonna 2010.

Agilitykoulutuksen olen aloittanut vuonna 2008 käytyäni agilityn koulutusohjaajakurssin. Olen kouluttanut agilitya nyt jo kymmenen vuotta lähinnä seuratreenitasolla vetämällä viikottaisia koulutuksia kaiken tasoisille, rotuisille ja kokoisille koirille. Tämän lisäksi olen pitänyt etenkin kasvateilleni agilitytreenejä, ja oma osaamiseni pääsee parhaiten esiin aussieiden kanssa!

Paimennuskoulutukset

Paimennusurani alkoi ensimmäisen aussieni myötä 2006, ja ensimmäiset kisat (ASCA paimennus) kisasin vuonna 2008. Tähän mennessä olen harrastanut paimennusta viiden aussien kanssa, ja kisannut niin FCI traditional stylessä kuin ASCA-paimennuksessa lampailla, ankoilla ja naudoilla. 
Paimennuskoulutuksen aloitin kesällä 2018.

Tällä hetkellä koulutan omalla lammastilallani Lopella useana arki-iltana viikossa. Koulutan kaikkia paimennusrotuja, mutta erityisosaamista löytyy nimenomaan aussieista, TS-paimennuskokeista sekä ASCA-paimennuksesta. Lisää tietoa paimennuskoulutuksistamme voi katsoa facebookista Tuulentuvan paimennus-ryhmästä tai kotisivuilta: https://lopenpaimennus.webnode.fi/

Copyright
Banneri: Anne Barck Photography
Sivuston sisältö: Shanti Karinen